maandag 2 augustus 2010

Trots op sportieve prestaties tijdens Nijmeegse Vierdaagse

27 juli 2010

De kinderen van Monique Kuster zijn trots op hun moeder
De kinderen van Monique vliegen hun moeder om de hals

Na maanden van training zit hét Nederlandse wandelevenement van het jaar er op. Voor een aantal wandelaars was de sportieve prestatie om de Nijmeegse Vierdaagse helemaal uit te lopen alleen niet voldoende. Zij lieten hun kilometers sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor een Ronald McDonald Huis. Monique Kuster is een van die gedreven wandelaars met een gouden hart.

Vier uur per week zet Monique zich in als vrijwilliger bij Ronald McDonald Huis Arnhem. “Wat is er nou mooier dan de Vierdaagse te lopen voor het goede doel waar je werkt?”, antwoordt Monique op de vraag naar haar motivatie. Op de laatste dag van het wandelevenement, afgelopen vrijdag, werd ze rond 15.00 uur warm onthaald door haar man en kinderen. Ook het management en enkele medevrijwilligers van het Arnhemse Huis verwelkomden Monique op de Via Gladiola. “Wij zijn ontzettend trots op Monique”, vertelt manager Kara Blok. “Met deze sponsoractie heeft ze via haar actiepagina op www.mijnronaldmcdonaldactie.nl het mooie bedrag van € 966,- opgehaald voor het Arnhemse Huis!”. "En dat is nog niet alles", vervolgt Kara. "Joosten Promogifts heeft de poloshirts met daarop het logo van het Arnhemse Huis volledig gesponsord om aandacht te genereren voor het Arnhemse 'thuis ver van huis'."

Het team van Ronald McDonald Huis Arnhem is blij met een vrijwilliger als Monique
Het team van Huis Arnhem is trots op Monique

Online werven

Daarnaast zijn er sportievelingen die de wandelschoenen hebben aangetrokken om geld in te zamelen voor het Amsterdamse Ronald McDonald Vu Huis en Ronald McDonald Huis Nijmegen. Net als Monique hebben zij ook een actiepagina aangemaakt op www.mijnronaldmcdonaldactie.nl om zoveel mogelijk mensen via hun online netwerk te bereiken en uit te nodigen hen te steunen. Bekijk deze acties of zet zelf een Ronald McDonald Actie op.

Een ziek kind kán niet zonder zijn vader en moeder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten