vrijdag 27 mei 2011

SITA Recycling Services kiest voor Joosten Promogifts

SITA Recycling Services heeft na een zorgvuldige selectieprocedure Joosten Promogifts gekozen als haar preferred supplier voor alle promotionele producten en relatiegeschenken.


SITA heeft een zeer uitgebreide marktscan gedaan om de juiste leverancier te selecteren, waarbij vooral vernieuwing en duurzaamheid van het assortiment belangrijk is. Het assortiment Gifts en Premiums is geheel vernieuwd, en bestaat nu uit een mooie collectie basisartikelen en frisse seizoensgebonden artikelen welke van te voren zijn gesourced. De handling en distributie van alle items naar alle locaties en landen hebben ook een zeer belangrijke rol in de selectie gespeeld.

Als basis voor de keuze van een preferred supplier, werden meerdere belangrijke criteria geformuleerd. Joosten Promogifts heeft voldaan aan deze criteria, en méér:
  • SITA staat voor Betrouwbaar en Duurzaam afvalmanagement. Dit willen zij in hun hele bedrijfsvoering laten zien, dus ook in de relatiegeschenken. Dit betekent dat de relatiegeschenken een duurzame toepassing moeten hebben, of gemaakt moeten zijn van gerecyclede materialen en dat ze zelf volledig recyclebaar zijn.
  • Joosten Promogifts draagt zorg voor de opslag en verspreiding naar de alle vestigingen in Nederland België en Duitsland!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten