zaterdag 22 september 2012
Joosten Promogifts lanceert nieuw, uniek en innovatief product


Vanaf nu uw golfballen zelf eenvoudig stempelen met eigen logo of initialen!

Onze golfstempel veroorzaakt een revolutie in het markeren van Golfballen! Nooit eerder was het zo makkelijk om zelf uw eigen golfbal te personaliseren.


 Met een lichte druk brengt het uit hoogwaardig aluminium gemaakte stempel een zuivere afdruk van een individueel motief op de golfbal. De opdruk is al na enkele seconden droog en heeft een hoge bestendigheid.

 U kunt eenvoudig uw initialen instellen of natuurlijk een logo of wapen kan afgebeeld worden. De drukafmeting is afhankelijk van de uitvoering max 12mm of 25mm. De stempel is leverbaar in diverse kleuren inkten. U kunt het stempel dus eenvoudig navullen en zo heeft u lang plezier van een hoogwaardig product.

 Sterke punten
Exclusief ontwerp
Hoogwaardig materiaal
Uniek in zijn soort door individueel in te stellen
Perfecte afdruk
Inkt in diverse kleuren beschikbaar
Eenvoudig na te vullen
Super leuk als uniek en persoonlijk geschenk
 
Geef uw golfrelaties eens echt iets unieks met onze golfstempel in hoogwaardige giftbox. Dit stempel wordt geleverd met een unieke code die u kunt activeren en uw eigen stempel ontwerpen naar wens. Het stempel wordt dan gemaakt en u ontvangt het door u individuele stempel per post thuis. Het inleggen van het stempelplaatje en vullen van de stempel is slechts kinderspel!

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten