donderdag 2 mei 2013

Nieuws


Vanaf mei 2013 zullen Joosten Promogifts en het bekende horloge merk  Colori  watches hun samenwerking verder versterken en uitbreiden.

Per  1 mei zijn alle activiteiten op het gebied van verkoop en distributie voor de promotionele markt van horloges voor de gehele  Benelux exclusief voor Joosten Promogifts.

Colori is een prachtig trendy horlogemerk. Het merk heeft een zeer fraaie collectie van felgekleurde horloges en is uitgegroeid tot een grote speler in de horloge-industrie met  een wereldwijde distributie. Het succes van dit merk vind je terug  in het ontwerp,  de verfrissende collecties met bijpassende sieraden lijn en natuurlijk de aantrekkelijke prijs in combinatie met de ijzersterke kwaliteit. De horloges kunnen tevens eenvoudig worden voorzien van uw logo al vanaf 50 stuks! Ook zijn de horloges snel leverbaar door prima voorraden.
 
Joosten Promogifts zal het reeds succesvolle assortiment Colori watches dat in de retail wordt verkocht gaan verkopen en verder uitbreiden in de promotionele markt.  In nauwe samenwerking met Colori watches  werken beide partijen consequent aan een voor de toekomst gevarieerd aanbod van kwalitatief hoogstaande horloges tegen een aantrekkelijke prijs.  Voor de complete collecties check:  http://www.coloriwatches.com

 
Neem voor meer informatie of voor een B2B-offerte contact op met:  info@joostenpromogifts.nl

Of  T: +31 (0) 481 - 45 42 50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten