maandag 18 december 2017

Cadeau webshop BLG wonen

Na een uitgebreide selectieprocedure, mag Joosten Promogifts BV zich de trotse leverancier noemen van BLG Wonen. Uiteraard zijn wij heel blij, dat we het vertrouwen hebben gekregen om als leverancier van BLG Wonen aan de slag te gaan. 
In goed overleg met BLG Wonen is er een creatief en leuk assortiment cadeaus samengesteld, dat past bij BLG Wonen en hun relaties.  Hierbij is rekening gehouden met de input vanuit de afdeling Marketing en Sales / Accountmanagement van BLG Wonen. Joosten Promogifts heeft een cadeau assortiment samengesteld met als voorwaarden creatief, verrassend, degelijk, betrouwbaar en helemaal van deze tijd. De cadeaus worden besteld via de door Joosten Promogifts geleverde BLG Wonen cadeauwebshop. Iedere accountmanager selecteert in de webshop snel en eenvoudig een cadeau waar hij/zij achter staat voor een relatie. Alle artikelen worden door Joosten Promogifts altijd netjes verpakt en verstuurd in een speciale BLG cadeauverpakking. 
BLG is opgericht in 1954 en inmiddels onderdeel van de Volksbank. BLG is een  grote speler op de hypotheek markt met ruim 230.000 klanten.

Een bepalende rol voor de cadeauwebshop en de opslag faciliteiten van Joosten Promogifts BV.
Het persoonlijke contact, de creativiteit, de online cadeauwebshopmodule + opslagfaciliteiten van de goederen door Joosten Promogifts speelde een belangrijke rol in de keuze van BLG Wonen voor Joosten Promogifts. Door de webshop is de huisstijl van BLG Wonen bewaakt en blijven de kosten inzichtelijk en volledig onder controle.

Door goed naar de wensen van BLG Wonen te luisteren, hebben wij met maatwerk een service kunnen bieden die absoluut van toegevoegde waarde is. Hiermee gaan we voor een langdurige samenwerking waar beide partijen tevreden over zijn.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten