vrijdag 25 mei 2018

Joosten Promogifts wint aanbesteding Graafschap College!Gunningsbeslissing Graafschap College uit Doetinchem! Na een uitgebreide selectieprocedure, mag Joosten Promogifts BV zich de komende 4 jaar trotse leverancier noemen van Graafschap College uit Doetinchem. Uiteraard zijn wij heel blij, dat we na een uitgebreide aanbesteding het vertrouwen hebben gekregen om als leverancier van  Graafschap College aan de slag te mogen gaan. 
Inmiddels is er een creatief en leuk assortiment gifts samengesteld, dat past bij Graafschap College en hun doelgroep.  Hierbij is rekening gehouden met de input vanuit de afdeling Marketing van Graafschap College. Joosten Promogifts heeft een giftassortiment samengesteld met als voorwaarden creatief, verrassend, degelijk, betrouwbaar en helemaal van deze tijd. De cadeaus worden besteld via de door Joosten Promogifts geleverde Graafschap College cadeauwebshop. Iedere user of locatie selecteert in de webshop snel en eenvoudig een cadeau waar hij/zij achter staat voor een event. Alle artikelen worden door Joosten Promogifts altijd netjes verpakt en verstuurd naar de gewenste locatie. 
Met bijna 9.000 studenten en 800 werknemers is het Graafschap College een groot regionaal opleidingscentrum (roc) voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Mensen uit de Achterhoek en de Liemers, maar ook daarbuiten, studeren en werken op het Graafschap College.
Een bepalende rol voor de creativiteit, cadeauwebshop en de opslag faciliteiten van Joosten Promogifts BV.
De creativiteit, de online cadeauwebshopmodule + opslagfaciliteiten van de goederen door Joosten Promogifts speelde een belangrijke rol in de keuze van Graafschap College voor Joosten Promogifts. Door de cadeauwebshop is de huisstijl van Graafschap College bewaakt en blijven de kosten inzichtelijk en volledig onder controle.
Door goed naar de wensen van Graafschap College te luisteren, hebben wij met maatwerk en service onderscheidend vermogen kunnen bieden die absoluut van toegevoegde waarde is. Hiermee gaan we voor een langdurige samenwerking waar beide partijen tevreden over zijn.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten