woensdag 11 januari 2012

Shop je eigen kerstpakket!


Joosten Promogifts en Mood Concepts werken al jaren nauw samen. Recent introduceerden zij met groot succes een formule waarbij medewerkers hun eigen kerstpakket kunnen shoppen in een sfeervolle kerstmarkt.  Het concept kende in december 2011 enkele succesvolle try-outs en werd door de opdrachtgevers én hun medewerkers als uitermate vernieuwend en verrassend ervaren.


Een kerstpakket ‘op maat’  voor iedereen
Ieder mens is anders en dat geldt ook zeker voor uw collega’s. Daarom blijkt altijd weer dat  de keuze voor het juiste kerstpakket meestal een moeilijke taak is. Zo veel mensen, zo veel wensen! En dus is ieder jaar weer de hamvraag  ‘Met welk kerstpakket maken we zo veel mogelijk mensen blij?’ Joosten Promogifts en Mood Concepts bieden hiervoor een passende oplossing.


Het concept
Binnen de sfeervolle entourage van een winterse kerstmarkt kunnen uw medewerkers zelf hun kerstpakket bij elkaar shoppen. Dit kan bij u op het bedrijf, maar desgewenst ook op een passende locatie bij u in de buurt.  Vanaf verschillende marktkramen presenteren wij diverse thematische cadeaus, waarbij u kunt denken aan ; Rituals-producten, de actuele boeken Top 10, een uitgebreid assortiment wijnen (uiteraard met proeverij), handdoeken, huishoudelijke apparaten, sportartikelen en vele andere zaken.  Uiteraard is het ook mogelijk om een (gedeeltelijk) MVO-verantwoorde, of desgewenst ecologische of biologische invulling aan het concept te geven. Middels een vooraf vastgesteld puntensysteem (munten of bonnen) mag men bij de kraampjes verschillende kerstgeschenken ‘inkopen’. Wij verzorgen het geheel voor u en stellen de cadeaus samen in de door u gewenste thema’s. Uiteraard nemen wij de ‘left-overs’ (uitsluitend non-food) retour. U bent ervan verzekerd dat al uw medewerkers  op deze wijze in  2012 een kerstpakket krijgen, waar men echt blij van wordt! En dat is natuurlijk het dankbare gebaar dat iedere werkgever rond deze dagen aan zijn medewerkers wenst te maken.
Waarom krachten bundelen tussen Joosten Promogifts en Moodconcepts?

Joosten Promogifts is al jaren een toonaangevende, betrouwbare supplier en specialist van geschenken en gifts. Zij zorgt binnen het concept voor de levering van de gewenste artikelen en de gehele logistiek en transport.


Mood Concepts is een full-service evenementenbureau. Zij zorgt ervoor dat het concept optimaal tot zijn recht komt door bijvoorbeeld het aandragen van een passende locatie, een sfeervolle inrichting met winterse marktkramen, een culinaire invulling die past binnen het concept van de winterse kerstmarkt en desgewenst passend entertainment.  U bepaalt zelf hoe uw kerstmarkt eruit ziet!

Door de krachten te bundelen bieden Joosten Promogifts en MoodConcepts u een totaalpakket, zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken en u volledig ontzorgd wordt.  Het concept kan tevens uw kerstborrel/eindejaarsfeest combineren met de uitreiking van het kerstpakket! Twee vliegen in één klap dus!


Waarom shop je eigen kerstpakket?
Het concept biedt u vele voordelen. Wij zetten ze nog even overzichtelijk voor u op een rijtje:
·         Medewerkers kunnen zelf kiezen, dus voor een ieder wat wils en een kerstpakket ‘op maat’;
·         Budget van tevoren bekend – dit bepaalt u als opdrachtgever;
·         Keuze assortiment van tevoren af te stemmen op uw doelgroep;
·         Een breed assortiment met een mix van food en leuke non food items;
·         Retourneren van non food items mogelijk;
·         Kerstmarkt en personeelsborrel direct te combineren dus goed voor sfeer en teambuilding;
·         Kerstmarkt  op uw eigen locatie/bedrijfskantine mogelijk of desgewenst op een externe locatie
Last, but not least, is het concept:
·        Anders dan anders, én het zal door al uw medewerkers enthousiast worden ontvangen en als verrassend en vernieuwend worden ervaren.
Nadelen zijn er niet. De bedrijven, die in 2011 besloten hadden om de kerstmarkt op deze wijze te organiseren, hebben al aangegeven dit het volgend jaar weer te willen.

Meer informatie:
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:
·         Joosten Promogifts  info@joostenpromogifts.nl T 0481 - 45 42 50
·         MoodConcepts info@moodconcepts.nl T 026 - 3270329

Geen opmerkingen:

Een reactie posten